New Age
k i d s   S c h o o l
New Age
k i d s   S c h o o l

  • Home
  • About us
  • Academics
    • Syllabus
    • Class schedules
    • Magazines
    • More
      • Wednesdays & Thursdays...
      • Exam Schedule
      • External Teachers for ...
      • Notice Board - (22/8/2...
      • Admins' Active working...
      • Saturday & Sunday zoom...
      • Privacy Policy
      • Teachers Class Schedule
      • View All
  • Lessons
    • Arabic (advanced)
    • View All
  • Homeworks
  • Online Books
  • Login
Apply

Homeworks

  1. Home
  2.  » 
  3. Homeworks
  4.  » 
  5. Homework#17179 - Shahima Sultana (7JB2023(JAPAN)-English)

Homework#17179 - Shahima Sultana (7JB2023(JAPAN)-English)

Code:Homework#17179
Teacher:Shahima Sultana
Submission Deadline:October 04 at 12:00 AM
Published at:September 29 at 06:37 PM
*All time based on the Japan (UTC+9)

Declaration

English Homework

Reading Part

Read the story “Hammy the Hamster” 3 times and answer the questions. 

Q1. Who is the main character in the story “Hammy the Hamster”?

Ans: Hammy.

Q2. What is the name of Hammy’s father & mother?

Ans: Henrietta is his mother and Harry is his father.

Q3. Who is Hal?

Ans: Hammy’s brother.

Q4. Where does Hammy’s   family live?

Ans: They live in South America.

Q5. Why does Hammy mostly go out in the dark?

Ans : So that people cannot catch them.

Q6. What does Hammy like to eat?

Ans: He likes to eat seeds and fruits.

Q7. Who is Hammy’s cousin?

Ans: Lester , Larry and Lorain.

Q8. Where do they live?

Ans : City.

Q9. What does Lester like to do?

Ans: He likes to take a ride in the pocket of his friend Billy

Q10. Does Hammy want to be a pet?

Ans: Yes.

“Hammy the Hamster” (Click here to read the Book) 

Speaking Part

Practice speaking of Module 19 from the picture below.


Images

New Age Kids School

NEW AGE KIDS ACADEMY, KA/60/1/B, 3D GREEN VIEW APARTMENT, JOARSHAHARA BAZAR(adjacent BARIDHARA ), Vatara, DHAKA-1229

Useful Links

  • Home
  • About us
  • Lessons

Academics

  • Syllabus
  • Class schedules
  • Online books
Address
NEW AGE KIDS ACADEMY, KA/60/1/B, 3D GREEN VIEW APARTMENT, JOARSHAHARA BAZAR(adjacent BARIDHARA ), Vatara, DHAKA-1229
Mobile
+81-8062801908(Imo, Whatsapp japan) |+8801991873696(IMO, Whatsapp)
Email
info@newagekidsschool.comnewagekidsschool@gmail.com
© 2026NEWAGEKIDSSCHOOL· All rights reserved
Designed byBootstrapMade·Developed byrksazid